• LinkedIn
  • Subcribe to Our RSS Feed

Voordelen erkenning

Voordelen van de erkenning van uw opleiding
Het Register van erkende opleidingen is relevant voor televisievakmensen die een erkende opleiding hebben gevolgd én voor mensen die nog een opleiding willen gaan volgen. Eerstgenoemde groep kan zich na het volgen van de scholing inschrijven in het Nederlands Register Erkend Televisiepersoneel. U vindt deze hier. Daarbij dient uiteraard wel aan de  criteria te zijn voldaan. De tweede groep kan zich bij haar keuze voor een opleiding laten leiden door de lijst met erkende opleidingen. Plaatsing van uw opleiding(en) in het register kan tot een toename van aanmeldingen voor de door u verzorgde opleiding(en) leiden.

Bent u NTVI-erkend, dan hebben uw klanten en prospects de zekerheid dat tenminste 80% van uw klanten ‘tevreden tot zeer tevreden’ is over de kwaliteit van uw aanbod en uw dienstverlening. Een NTVI-erkenning staat dus gelijk aan een ‘peer recommendation’. En tot slot weet de markt dat uw NTVI-erkenning altijd actueel is, want gebaseerd op een positief afgesloten klanttevredenheidsonderzoek dat niet langer dan twee jaar geleden is uitgevoerd.

 De lijst met erkende opleidingen wordt tevens verstrekt aan mensen die geïnteresseerd zijn in inschrijving in de database van Nederlandse Televisie Vakmensen. Wij ontvangen hiertoe regelmatig verzoeken. Daarnaast is de lijst te vinden op deze website. Zelf kunt u de erkenning van uw opleiding(en) gebruiken in de promotie van uw scholingsaanbod.

Televisie Personeel Opleiding Erkenning